POVESTEA
    NOASTRA

    Cafeaua de specialitate care te însoțește în cele mai cool experiențe urbane.

    GUSTURI

    Fiecare modalitate de prăjire a cafelei oferă un gust și o experiență diferite. De aceea, la prăjitoria noastră din București suntem mereu în căutare de noi modalități de a scoate în evidență calitățile naturale ale boabelor de cafea.

    gusturi stretto

    MODALITATI DE PREPARARE

    Există nenumărate modalități de a prepara cafeaua, iar noi suntem aici să ți le arătăm pe cele mai cool. De la aeropress la V60, totul este despre cafea bună pentru experiențe memorabile.

    Ghidul nostru te va ajuta să descoperi atât metodele tradiționale, cât și cele new-age și (sperăm noi) să te entuziasmeze să încerci noi experiențe în ale cafelei. Așadar, aruncă o privire, te vom ajuta să îți găsești metoda potrivită.

    LOCATII

    Misiunea noastră este să îți oferim cea mai bună experiență a cafelei oriunde te-ai afla. Te însoțim în călătoria ta către cea mai bună cafea făcută acasă, îți dăm energie la birou înainte de ședință, te ajutăm să te relaxezi în oraș, fie că o savurezi to-go sau sitting down.

    Stretto coffee este partenerul tău din fiecare zi. Ține-l aproape pentru momente pline de energie și experiențe noi.

    URBAN RIDES

    Orașul se vede și se simte cel mai bine atunci când ești în mișcare, iar Stretto coffee este partenerul perfect alături de care care să guști energia urbană. Îți arătăm cele mai cool rides cu care să descoperi experiențele pe care le oferă orașul tău. De la bicicletă la trotinetă, până la role și Segway, toate îți oferă libertatea de care ai nevoie pentru a fi un adevărat explorator urban. Suntem la un click distanță atunci când ai nevoie de un shot de energie pentru noi experiențe.

    Stretto Rides
    Stretto Rides

    ORASE

    Aici, online, suntem la un click distanță. Însă ne găsești și fizic în București, Brașov, Prahova. Hai să povestim la o cafea!

    În curând ne vom vedea mai mult, mai des, în toate marile orașe din țară. Surprindem esența orașului împreună!

    Bucuresti
    Brasov
    Stretto - judetul Prahova
    HONDURAS MARCALA

    Honduras Marcala

    Cea mai mare parte a cafelei crescute în Honduras provine din regiunile montane. Honduras are nenumărate avantaje plină atunci când vine vorba de producția de cafea, altitudini în creștere, vreme frumoasă și sol perfect. Cu tehnici agricole actualizate și standarde Agricole moderne, cafeaua din Honduras din zone precum Marcala rivalizează cu cafele guatemaleze recunoscute pentru aromă și corp.

    Aromele variază în funcție de regiunea din care provin, dar unele gusturi comune sunt o combinație de note mai întunecate și de caramel, alături de note mai deschise, cum ar fi fructele tropicale și fructele de pădure. Aroma cafelei din Honduras a fost, de asemenea, descrisă ca având note de caise și ciocolată.

    Mergi la produs
    ETIOPIA SIDAMO

    Ethiopia Sidamo

    Cafele din Etiopia sunt renumite pentru aciditatea lor și aromele florale. Unele sunt considerate chiar asemănătoare ceaiului. Dar, indiferent din ce regiune provine cafeaua, aceasta are incontestabil un gust complex.

    Cafeaua din Etiopia este cunoscută pentru aromele sale fructate și florale. Aceste cafele au de obicei o aciditate mai mare, corp ușor spre mediu și note complexe de aromă.

    Mergi la produs
    costa-rica-tarrazu-stretto

    Costa Rica Tarrazu

    Cafeaua din Costa Rica este printre cele mai populare din lume. Valea Centrală este locul ideal pentru plantarea cafelei datorită altitudinii sale și a solului vulcanic bogat în minerale. Ciclul de plantare a cafelei începe în mai.

    Cafeaua a fost numită „El Grano de Oro” datorită prosperității economice pe care a adus-o în Costa Rica. În ultimii 100 de ani, cafeaua a transformat Costa Rica dintr-un refugiu colonial într-o republică relativ opulentă și cosmopolită.

    Mergi la produs
    6 ORIGINS BLEND

    6 Origins Blend

    • Brazilia
    • India
    • Honduras
    • Gutemala
    • Costa Rica
    • Indonezia

    Cafeaua din Guatemala este versatilă și combină mai multe note de gust, de la floral la condimentat. Cafelele din zona Indoneziei și Indiei au arome echilibrate, picante, cu aciditate delicată și note de ciocolată

    Mergi la produs
    4 ORIGINS BLEND

    4 Origins Blend

    • Etiopia
    • Columbia
    • Honduras
    • Brazilia

    Cafeaua din Columbia are o dulceată similară ciocolatei și fructelor tropicale, iar aroma ei este în principal de citrice, fructe și condimente.  Cafeaua din Brazilia este cultivată pe multe plantații și soiurile de cafea au de obicei un gust moale și delicat și oferă foarte multe variante. Aproximativ trei sferturi din producția totală provine de la producătorii mici.

    Mergi la produs