URBAN
  RIDES

  Orașul este în mișcare, iar tu trebuie să ții pasul cu el. Așa că ia-ți un Stretto to go și hai să îți arătăm cele mai cool, eco-friendly și ușor de folosit mijloace de transport urban!

  TOP RIDES

  Ride-urile urbane precum bicicletele, trotinetele (electrice sau nu), hoverboards, patinele cu rotile transformă orașul și îi aduc o energie bună, vibrantă. Fără să luăm în calcul beneficiile asupra sănătății, micile modalități de transport urban îți dau posibilitatea să descoperi la fiecare drum experiențe mai puțin cunoscute pe care le oferă orașul tău. Scroll down pentru inspirație urbană.

  TROTINETA

  De obicei, căutăm lucruri, vehicule care să ne aducă 3 lucruri: ceva care ne salvează timpul și eforturile, ceva care ne aduce libertate și noi experiențe, ceva care ne face să ne simțim bine cu noi înșine. Si ghici ce? Acest ride atinge toate cele 3 ținte. Trotinetele sunt un mod cool și rapid de a călători prin oraș, fie pentru a-l descoperi, fie pentru a te folosi de ele să mergi din punctul A în punctul B. 

  LONGBOARD

  Longboard-ul e super trendy, iar libertatea pe care ți-o dă este A-MA-ZING! Simte energia orașului, mergi dintr-un cool spot în altul și bucură-te de mișcare!

  HOVERBOARD

  Indiferent dacă îl folosești ca să mergi la școală, job la o plimbare, hoverboard-ul este unul dintre cele mai cool modalități de transport urban. Ia-ți un Stretto to go și explorează toate opțiunile fun pe care ți le oferă orașul.

  LONGBOARD

  BICICLETA

  Bicicleta

  Bicicleta este unul dintre cele mai cool și ușor de folosit moduri de a te mișca dintr-o parte în alta a orașului și de a simți cu adevărat energia lui. Uită de trafic, pune-ți casca pe cap și pornește în fiecare zi într-o nouă călătorie urbană.